Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 2 munkanapon belül
Kézbesítés 2 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

1. Az Adatkezelési tájékoztató célja, hatálya, irányadó jogszabályok

Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Verexpert Kft. mint a www.florencebio.hu weboldal üzemeltetője által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, a szervezet adatvédelmi és adatkezelési politikáját, amelyet a szervezet, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el.

A Tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a szervezet különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében (“Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy “GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (“Infotörvény”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (“Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (“Grtv.”) rendelkezéseit.

Jelen Adatkezelési tájékoztató hatálya a https://florencebio.hu címen elérhető weboldalhoz (a továbbiakban: “Weboldal”) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki. Az Adatkezelési tájékoztató visszavonásig érvényes.

Az Adatkezelési tájékoztató célja, hogy harmonizálja az adatkezelési tevékenységek tekintetében a szervezet egyéb belső szabályzatainak előírásait a természetes személyek alapvető jogainak és szabadságainak védelme érdekében, valamint biztosítsa a személyes adatok megfelelő kezelését. Az Adatvédelmi tájékoztató kiadásának fontos célja továbbá, hogy megismerésével és betartásával a szervezet képes legyen a természetes személyek adatai kezelését jogszerűen végezni.

2. Az adatkezelő személye

Cégnév: Verexpert Kft.
Székhely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 50. 3. irodaház 2. emelet 34.
Adószám: 27125780-2-09
Cégjegyzék szám: 09-09-031226
Telefonszám: +36 30 331 75 55, +36 20 283 15 11
E-mail cím: info@florencebio.hu
Adatvédelmi felelős: Verdes Ferenc

Adatkezelő Magyarországon bejegyzett szervezet.

3. Lényeges fogalmak, meghatározások

4. Az adatkezelés irányelvei

A személyes adatok:

Az adatkezelő felelős a fentiek megfelelésért, továbbá képesnek kell lennie e megfelelés igazolására (“elszámoltathatóság”).

5. Az adatkezelés célja

Az Adatkezelő személyes adatot kizárólag meghatározott célból kezel. Az adatok felvétele és kezelése tisztességesen és törvényesen történik. Az Adatkezelő törekszik arra, hogy csak olyan személyes adat kezelésére kerüljön sor, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

6. A kezelt adatok köre

A WEBOLDAL MŰKÖDTETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni)
Adatkezelés jogalapja: Az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) pont, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elker tv.) 13/A. § (3) bekezdése:

Kezelt adatok köre:

Személyes adat Az adatkezelés célja
Felhasználói név Azonosítás, a regisztráció lehetővé tétele.
Jelszó A felhasználói fiókba történő biztonságos belépést szolgálja.
Vezeték-és keresztnév A kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges.
Kapcsolattartó neve Kapcsolattartás
E-mail cím Kapcsolattartás
Telefonszám Kapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése.
Szállítási név és cím A szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése.
Számlázási név és cím A házhoz szállítás lehetővé tétele.
A vásárlás/regisztráció időpontja Technikai művelet végrehajtása.
A vásárlás/regisztráció kori IP cím Technikai művelet végrehajtása.

Az érintettek köre: A webshop weboldalon regisztrált/vásárló valamennyi érintett

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A regisztráció törlésével azonnal. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

(A könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot (ideértve a főkönyvi számlákat, az analitikus, illetve részletező nyilvántartásokat is), legalább 8 évig kell olvasható formában, a könyvelési feljegyzések hivatkozása alapján visszakereshető módon megőrizni.)

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:
A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalakon: jelszó, vezetéknév és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím, kapcsolattartó neve. A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

KAPCSOLATFELVÉTEL
Adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel, kapcsolat tartás, információ közlés, információ kérés.
Adatkezelés jogalapja: érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.
Kezelt adatok köre: név (azonosítás), e-mail cím (kapcsolattartás)
Adatok törlésének határideje: az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 2 év

A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

A MEGRENDELÉSSEL ÉS A SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.
Adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6 § (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi kötelezettség teljesítése.
Kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, cím, cég esetében cégnév
Adatok törlésének határideje: A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Adatkezelés célja: Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az érintett igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk.
Adatkezelés jogalapja: Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az érintett önkéntes hozzájárulása.
Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám
Adatok törlésének határideje: Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

Az adatkezelő honlapját bárki látogathatja anélkül, hogy a technikailag automatikus adatkezelésen túl bármilyen személyes adatokat kellene megadnia.

8. Az adatkezelés módja

Az érintett adatait Adatkezelő a saját szerverein, valamint ideiglenesen az Adatkezelő számítógépein tárolja. Az érintetek személyes adatainak kezeléséhez kizárólag az Adatkezelőnek van lehetősége.

Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, azaz az érintett szabadon dönthet arról, hogy megadja-e a kért személyes adatait. Amennyiben ahhoz az érintett hozzájárul, az Adatkezelő az adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően, valamint az érintettek hozzájárulásának korlátai között kezeli.

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében Adatkezelő kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

7. Hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezeléshez

Adatkezelés célja: Az adatkezelésre az Érintett önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Érintett kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a hírlevél feliratkozás során közölt személyes adatai felhasználásra kerüljenek.

Adatkezelés jogalapja: érintett önkéntes hozzájárulása, GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.
Kezelt adatok köre: név, e-mail cím

Adatok törlésének határideje: Hírlevél esetében az Adatkezelő mindaddig kezeli az Érintett hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig az Érintett a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevélre feliratkozók listájáról, a hírlevél alján található “Leiratkozás” gombra kattintva. Leiratkozás esetén Adatkezelő további hírleveleivel nem keresi meg az Érintettet. Az Érintett bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását visszavonhatja.

A hozzájárulást az Érintett a hírlevél küldésre vonatkozó adatkezelés tekintetében a hírlevélre történő feliratkozás során, a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg, a hozzájáruló nyilatkozat önkéntes bepipálásával.

Az adatkezelés célja a hírlevél az Érintett által megadott e-mail címére történő elküldésének biztosítása. Adatkezelő az Érintett által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a hírlevél küldésre használja. Személyes adatok harmadik személynek számára történő kiadása – hacsak jogszabály ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – az Érintett előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok valódiságáért kizárólag az azt megadó személy felel. Az Érintett az e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag Önt, mint azon érintett terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

9. Technikai adatok és sütik (cookie) kezelése

Mivel a természetes személyek összefüggésbe hozhatók az általuk használt készülékek, alkalmazások, eszközök és protokollok által rendelkezésre bocsátott online azonosítókkal, például IP-címekkel és süti (cookie) azonosítókkal, ezért ezek az adatok egyéb információkkal összekapcsolva alkalmasak és felhasználhatók a természetes személyek profiljának létrehozására és az adott személy azonosítására.

A sütik alkalmasak továbbá arra, hogy megjegyezzék a beállításokat, így nem kell azokat a felhasználónak újra rögzítenie, ha egy új oldalra lép, emlékeznek a korábban bevitt adatokra, ezért azokat nem kell újra begépelni, elemzik a honlap használatát annak érdekében, hogy az így nyert információk felhasználásával végrehajtott fejlesztések eredményeként az a lehető legnagyobb mértékben a felhasználó elvárásai szerint működjön, a felhasználó könnyen megtalálja a keresett információt, és figyelemmel kísérik hirdetéseink hatékonyságát.

Amennyiben a Weboldalon az Adatkezelő külső webes szolgáltatások segítségével jelenít meg különféle tartalmakat, az néhány olyan süti tárolását eredményezheti, melyeket nem az Adatkezelő felügyel, így nincs befolyása arra, hogy ezek a weboldalak, illetve külső domain-ek milyen adatokat gyűjtenek. Ezen sütikről az adott szolgáltatásra vonatkozó szabályzatok adnak tájékoztatást. A felhasználó beállíthatja webes keresőjét úgy, hogy elfogadjon minden sütit, elutasítsa mindet, vagy értesítse a felhasználót, ha süti érkezik a gépére. A beállítási lehetőségek általában a böngésző “Opciók” vagy “Beállítások” menüpontjában találhatók. Az angol nyelvű www.aboutcookies.org weboldalon található részletes tájékoztató szintén segít a különböző böngészőkben történő beállításokban.

A honlap által használt sütik (cookie-k):

 

 

 

A Weboldal használatához szükséges cookie-k

Neve Cookie Funkciója Törlés időpontja / határideje
wordpress_ Munkamenet konfiguráció A munkamenet beállításait tartalmazza, biztosítja, hogy a session/cookie egy gépen/böngészőben egyedülálló. Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
woocommerce_cart_hash Kosár munkamenet konfiguráció A kosár beállításait tartalmazza. Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
woocommerce_items_in_cart A kosárba tett termékek figyelése Eltárolja, hogy a vásárló milyen termékeket tett a kosárba. Amikor a böngészési programfolyamat véget ér
_dform_gdpr_settings, _dfrom_gdpr_external, _dfrom_gdpr_marketing, _dfrom_gdpr_other Cookie használatához való hozzájárulást rögzítő cookie Az oldalra érkezéskor a figyelmeztető ablakban elfogadja a cookiek tárolásáról szóló nyilatkozatot. 7 nap

 

Harmadik fél által használt cookie-k

Neve Cookie Funkciója Törlés időpontja / határideje
_ga, _gat, _gid Google Remarketing Google által létrehozott cookie-k, melyek a hirdetések megjelenítését szabályozza a felhasználó számára. maximum 365 nap

 

10. Adattovábbítás

Az Adatkezelő személyes adatot csak akkor továbbít harmadik személy részére, ha ahhoz az érintett egyértelműen – a továbbított adatkör és az adattovábbítás címzettje ismeretében – hozzájárult, vagy az adattovábbításra törvény felhatalmazást ad. Az Adatkezelő az adattovábbításokat minden esetben dokumentálja, és az adattovábbításokról nyilvántartást vezet.

11. Adatfeldolgozás

Az Adatkezelő a tevékenysége ellátásához jogosult adatfeldolgozót igénybe venni. Az adatfeldolgozók önálló döntést nem hoznak, kizárólag az Adatkezelővel kötött szerződés, és a kapott utasítások szerint jogosultak eljárni. Az Adatkezelő ellenőrzi az adatfeldolgozók munkáját. Az adatfeldolgozók további adatfeldolgozó igénybe vételére csak az Adatkezelő hozzájárulásával jogosultak.

Az Adatkezelő által igénybe vett adatfeldolgozók:

AZ ÁRUSZÁLLÍTÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (1) 802-0265
Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@gls-hungary.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓ TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Rackforest Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Az adatfeldolgozó adószáma: 14671858-2-41
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 (70) 362 4785
Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@rackforest.com
Az adatfeldolgozó weboldala: https://rackforest.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a Weboldal tárhelyszolgáltatásában. Ennek során az Adatfeldolgozó a Weboldal adatbázisában rögzített vevő személyes adatait rögzíti az informatikai rendszerében.

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az Adatkezelő és a tárhelyszolgáltató közötti megállapodás megszűnéséig, vagy az érintettnek a tárhelyszolgáltató felé intézett törlési kérelméig tart.

KÖNYVELÉSSEL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉS
Az adatfeldolgozó megnevezése: Hegedüs-Simon Réka E.V.
Az adatfeldolgozó székhelye: 4031 Debrecen Tas u. 22/2.
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 20 217 6918

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számlviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

MARKETING, KÖZÖSSÉGI KOMMUNIKÁCIÓVAL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Facebook Ireland Ltd.
Az adatfeldolgozó székhelye: 4 Grand Canal Square, Dublin Ireland
Az adatfeldolgozó e-mail címe: support@facebook.com

A Weboldalon a bővítmények alaphelyzetben le vannak tiltva. A bővítmények csak akkor kerülnek engedélyezésre, ha az érintett az erre szolgáló gombra kattint (Markting sütik). A bővítmény engedélyezésével az érintett kapcsolatot hoz létre a közösségi oldallal és hozzájárul az adatainak a Facebook részére történő továbbításához.

GOOGLE ANALYTICS AGGREGÁLT ADATELEMZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ADATFELDOLGOZÓI TEVÉKENYSÉG
Az adatfeldolgozó megnevezése: Google, Mountain View, Kalifornia, Egyesült Államok
Az adatfeldolgozó székhelye: Ireland, Dublin, Barrow Street 4
Az adatfeldolgozó e-mail címe: –

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján igénybe veszi az Adatfeldolgozó Google Analytics nevű szolgáltatását, amely abban segít, hogy mind az Adatkezelő, mind pedig az Adatfeldolgozó pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről.

FACEBOOK PIXEL
Az adatfeldolgozó megnevezése: Facebook Ireland Ltd.
Az adatfeldolgozó székhelye: 4 Grand Canal Square, Dublin Ireland
Az adatfeldolgozó e-mail címe: support@facebook.com

A Facebook Pixel analitikai szoftvere és külső szervereik segítik a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását. A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő a www.facebook.com/business tud címen részletes információkhoz jutni.

12. Külső szolgáltatók

A Weboldal üzemeltetése során az Adatkezelő külső szolgáltatókat vesz igénybe, amely külső szolgáltatókkal az Adatkezelő együttműködik.

A Külső szolgáltatók rendszereiben kezelt személyes adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók. Az Adatkezelő minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a külső szolgáltató a részére továbbított személyes adatokat a jogszabályoknak megfelelőn kezelje, és azokat kizárólag a Felhasználó által meghatározott vagy a jelen tájékoztatóban alább rögzített célra használja fel.

Az Adatkezelő a külső szolgáltatók számára végzett adattovábbításról a jelen Tájékoztató keretében tájékoztatja a Felhasználókat.

Külső szolgáltatók:

13. Adatbiztonság, az adatok megismerése

Az Adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az irányadó jogszabályok, adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az Adatkezelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Az Adatkezelő az általa kezelt adatokat az irányadó jogszabályoknak megfelelően tartja nyilván, biztosítva, hogy az adatokat csak azok a munkavállalók, és egyéb az Adatkezelő érdekkörében eljáró személyek (adatfeldolgozók) ismerhessék meg, akiknek erre munkakörük, feladatuk ellátása érdekében szükségük van. Az adatokat a munkavállaló szervezetén belül csak naplózás mellett lehet megismerni. Az adatkezelő munkavállalói egyedi kereséseket, az adatokon egyedi műveleteket csak a Felhasználó kérésére végeznek, vagy abban az esetben, ha ez a szolgáltatás nyújtása érdekében szükséges.

14. Az adatkezelés időtartama

Az Adatkezelő a személyes adatot törli, ha

15. Ügyfélkapcsolatok

16. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok

A tájékoztatás kéréshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérhet arról, hogy a szervezet milyen adatait, milyen jogalapon, milyen adatkezelési cél miatt, milyen forrásból, mennyi ideig kezeli. A kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül, a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A helyesbítéshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti bármely adatának módosítását. Erről kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül intézkedni kell és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A törléshez való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti adatának törlését. Kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül meg kell tenni és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

Azok az adatok, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, hogy megakadályozzuk más célra való felhasználásukat.

A zároláshoz, korlátozáshoz való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül kérheti adatának zárolását. A zárolás addig tart, amíg a megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását. A kérelemre ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül meg kell tenni és a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

A tiltakozáshoz való jog: Bármely személy a megadott elérhetőségeken keresztül tiltakozhat az adatkezelés ellen. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül meg kell vizsgálni, annak megalapozottsága kérdésében döntést kell hozni és a döntésről a megadott elérhetőségre tájékoztatást kell küldeni.

17. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) naih.hu
Web: https://naih.hu

Kelt: 2022. 04. 07.

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

45 reviews
87%
(39)
9%
(4)
2%
(1)
0%
(0)
2%
(1)
Szuper

Csodás termék. Csak ajánlani tudom. :)

[****]

Napfoltok és ráncok ellen vettem. Látványos javulást még nem tapasztaltam,igaz még csak kb 1.5 hete használom,azonban érezni, hogy mélyen hidratál és feszesíti a bőrt. Jól eső érzés, hogy gyorsan felszívódik,és hamar tehetek rá egy kis alapozó pudert.

Szuper!

Gyorsan felszívódik ,rögtön látványos ,kellemes textúra.

M
Florence BIO C-vitamin arcszérum 60 ml
Marika Kovács Györgyné
RÉSZLEGES TAPASZTALAT!

KÖSZÖNÖM!
Mivel csak pár napja használom, így konkrét véleményt még nem tudok mondani! De mondanék annyit elöljáróban,hogy jónak ígérkezik!
Remélem, beváltja a hozzá fűzött reményeket!