Barion Pixel
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 1 munkanapon belül
Kézbesítés 1 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Vizsgálatok és minősítések

Biokozmetikai minősítés

A Florence® kozmetikumok megkapták az olaszországi AIAB biokozmetikai minősítést (Associazione Italiana Agricoltura Biologica), amely igazolja, hogy az organikus összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból származnak. Ezekben a biogazdálkodásokban tilos a növényvédő szerek használata. A bio szabványoknak megfelelően (vagyis csak a bioregiszterben nyilvántartott összetevőkből) készül, nem tartalmaz olyan vegyi anyagokat amelyek szükségtelenül ronthatják az összetétel minőségét.

Klinikai vizsgálatok

2022 márciusában az olaszországi Ferrara Egyetem klinikai vizsgálata igazolta a Florence C-vitamin arcszérum kivételes hatékonyságát. A vizsgált alanyoknál a kezelt bőrfelületen 8 hét alatt teljesen eltűntek a rosacea (teleangiectasia) kipirosodás tünetei. Továbbá átlagosan 22,6%-kal csökkent a bőr faggyútermelése, így zsíros bőrűeknek is ajánlott a szérum használata. A vizsgálat során a sötét pigmentfoltok látványosan halványultak és a szem körüli ráncok tartósan csökkentek.

A Florence® C Vitamin szérumot a Modenai Egyetem Bőrgyógyászati ​​Klinikája is tesztelte. A kapott eredmények elemzése alapján megállapították, hogy a szérum használata nem vált ki semmilyen irritációt, allergiás reakciót vagy bőrérzékenységet. A Florence® C Vitamin szérum a vizsgálatok eredményei alapján hipoallergénnek tekinthető.

Hatóanyag vizsgálatok

Az egyik legnagyobb adatbázissal rendelkező hatóanyag elemző oldal, a németországi székhelyű  Cosmetic Analysis vizsgálata “NAGYON JÓ” értékelést adott az összes Florence® kozmetikumnak. A hatóanyag értékelések ide kattintva érhetőek el: https://florencebio.hu/hatoanyag-ertekelesek/

Vegán kozmetikumok

A Florence® termékcsalád minden tagja VEGÁN kozmetikum, kivéve a csiganyál krémet, hiszen a csiganyál állati eredetű organikus összetevő. A csiganyálat egy Róma melletti éticsigafarmról gyűjtik be kíméletesen. Ez azt jelenti, hogy hetente egyszer egy spatulával a csiga hasáról lefejtik a csiganyálat, ami semmilyen fájdalommal vagy sérüléssel nem jár. Ezt követően visszaengedik a farmra, ahol tovább “legelészik”.

AIAB_Certification_2022-min

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

187 reviews
89%
(167)
8%
(15)
1%
(2)
1%
(2)
1%
(1)

Pigmentfolt halványító csomag

Maximálisan

Nagyon örülök, hogy kozmetikusok által megismerhettem a terméket! Már most tudom állandó vásárlója leszek ennek a nagyszerű terméknek!😊

Szuper termék

Az értágulatokat és a gyulladás jelentősen csökkentette.

Bio c-vitamin szèrum

Nagyon meg vagyok vele elègedve. Gyorsan felszívódik, kellemes az illata. A barna foltjaim nem sötètednek tovább