Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 2 munkanapon belül
Kézbesítés 2 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

A Florence® kozmetikumok megkapták az olaszországi AIAB biokozmetikai minősítést (Associazione Italiana Agricoltura Biologica), amely igazolja, hogy az organikus összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból származnak. Ezekben a biogazdálkodásokban tilos a növényvédő szerek használata. A bio szabványoknak megfelelően (vagyis csak a bioregiszterben nyilvántartott összetevőkből) készül, nem tartalmaz olyan vegyi anyagokat amelyek szükségtelenül ronthatják az összetétel minőségét.

A Florence® C Vitamin szérumot a Modenai Egyetem Bőrgyógyászati ​​Klinikája tesztelte. A kapott eredmények elemzése alapján megállapították, hogy a szérum használata nem vált ki semmilyen irritációt, allergiás reakciót vagy bőrérzékenységet. A Florence® C Vitamin szérum a vizsgálatok eredményei alapján hipoallergénnek tekinthető.

A Florence® termékcsalád minden tagja VEGÁN kozmetikum, kivéve a csiganyál krémet, hiszen a csiganyál állati eredetű organikus összetevő. A csiganyálat egy Róma melletti éticsigafarmról gyűjtik be kíméletesen. Ez azt jelenti, hogy hetente egyszer egy spatulával a csiga hasáról lefejtik a csiganyálat, ami semmilyen fájdalommal vagy sérüléssel nem jár. Ezt követően visszaengedik a farmra, ahol tovább “legelészik”.

AIAB_Certification_2022-min

 

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

45 reviews
87%
(39)
9%
(4)
2%
(1)
0%
(0)
2%
(1)
Szuper

Csodás termék. Csak ajánlani tudom. :)

[****]

Napfoltok és ráncok ellen vettem. Látványos javulást még nem tapasztaltam,igaz még csak kb 1.5 hete használom,azonban érezni, hogy mélyen hidratál és feszesíti a bőrt. Jól eső érzés, hogy gyorsan felszívódik,és hamar tehetek rá egy kis alapozó pudert.

Szuper!

Gyorsan felszívódik ,rögtön látványos ,kellemes textúra.

M
Florence BIO C-vitamin arcszérum 60 ml
Marika Kovács Györgyné
RÉSZLEGES TAPASZTALAT!

KÖSZÖNÖM!
Mivel csak pár napja használom, így konkrét véleményt még nem tudok mondani! De mondanék annyit elöljáróban,hogy jónak ígérkezik!
Remélem, beváltja a hozzá fűzött reményeket!