Barion Pixel
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 1 munkanapon belül
Kézbesítés 1 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

C-vitamin szérum testre? Naná!

Feltehetőleg nem mondunk újat azzal, hogy a pattanások, napégés, elszíneződések és egyéb bőrproblémák nem csupán az arcunkon jelenhetnek meg, hanem gyakorlatilag az egész testünket érintheti egy-egy probléma.

Teljesen jogos a kérdés, hogy ilyenkor mi a teendő?

c-vitamin-szerum-testre-nana-min

Használhatjuk ugyanazokat a kozmetikumokat, amiket az arcunkra is alkalmazunk, vagy ide másféle krémre, szérumra van szükség?

A válasz szerencsére az, hogy használhatjuk az arcunkra alkalmazott szereket a testünkön is, legalábbis napfoltok, öregségi foltok, bőrfiatalítás esetén mindenképpen.

A továbbiakban ezzel fogunk foglalkozni bővebben, így megtudhatod, hogy hogyan és mire használhatod a kozmetikumokat az arcodon kívül!

Milyen esetekben érdemes alkalmazni a C-vitamin szérumot testre?

A C-vitamin szérum számos problémára jelenthet megoldást, ezek közül kiemelt helyen szerepelnek a napfoltok és az öregségi foltok.

Ezek az esetek jelentős százalékában nem csak az arcon jelennek meg, hanem a napnak erősen kitett testfelületeken is, mint például a dekoltázs, vállak, a hát felső része, tarkótájék, de gyakran a kézfej is érintett.

Ezeken felül aknés, pattanásos problémák esetén is remek megoldás, hiszen a gyulladt sebek helyén igen gyakran maradnak vissza pirosas-barnás foltok.

A C-vitamin szérum mindkettőre remekül alkalmazható, és következetes használat mellett már néhány hét alatt kifejti jótékony és látványos hatását.

A szérum akkor is kiváló lehetőség, hogyha a fentebb említett gondokat szeretnénk megelőzni, hiszen sejtmegújító és hidratáló hatással bír, továbbá erősíti a napkrémek adta védelmet, így jobb eséllyel kerülhetjük el a foltok megjelenését.

c-vitamin-szerum-testre-igy-alkalmazd-min

C-vitamin szérum testre – így alkalmazd

Mivel a Florence termékei minősített bio alapanyagokból készülnek, még a legérzékenyebb bőrtípusra is alkalmasak, és ez nem csak az arcon igaz!

A kíméletes, ám hatékony formula ideális kezekre, mellkasra, vállakra, nyakra, tarkóra is, ahol kiváló megoldást jelenthet a fentebb említett problémákra.

Alkalmazását tekintve nem tér el az arcon történő használattól:

Az egyetlen dolog, melyre kiemelten figyelni kell a testen történő alkalmazáskor is, az nem más, minthogy itt is távol kell tartani minden kozmetikumot – beleértve tehát a C-vitamin szérumot is – a nyálkahártyával borított felszínektől, továbbá az esetleges sebektől.

Florence C-vitamin szérum: gazdaságos, hatékony, bio

Florence C-vitamin arcszérum-min

A Florence termékei között megtalálhatod az AIAB minősítéssel rendelkező szérumunkat.

Az ellenőrzött forrásból származó összetevőknek hála nem okoz irritációt, a legérzékenyebb bőrre is használható.

A szérumot egyedülálló 60 ml-es kiszerelésben érheted el, ami egy rendkívül gazdaságos forma, ráadásul akkor sem fogy el pár nap alatt, hogyha az arcodon kívül egyéb testfelületen is használod.

Rendeld meg webshopunkból mielőbb, hogy a lehető leghamarabb búcsút inthess a bőrproblémáidnak!

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

129 reviews
88%
(113)
9%
(11)
2%
(2)
2%
(2)
1%
(1)
egyelőre elégedett

Bár megalapozott vélemény kialakításához még rövid ideje használom a terméket, de amit eddig tapasztaltam, az pozitív. Pár csepp elegendő belőle, gyorsan felszívódik, és úgy tűnik, hogy a bőröm kedveli. Remélem a hosszú távú tapasztalat is hasonló lesz és tényleg halványítani fogja a foltokat.

Pozitív tapasztalat!

Csodás a termék, használatával puhább a bőröm. Csak ajánlani tudom!

Nagyon jo döntés volt

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket!
Tapasztalom bőröm pozitív változását mióta használom!
Elmúlóban van, az előtte állandóan jelen levő pirosság és élettelibb lett a rosacea elleni sérumtol!

Barátnő csomag - 2db C-vitamin arcszérum