Barion Pixel
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 1 munkanapon belül
Kézbesítés 1 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ebben rejlik a Florence termékek különlegessége

Arcápolási kozmetikumokból Dunát lehetne rekeszteni, de vajon mitől olyan különlegesek a Florence termékek?

Mielőtt megadjuk a választ, érdemes egy kicsit közelebbről megismerni az olaszországi céget és az alapítók útját, filozófiáját.

Bár a Florence története hivatalosan 2017-ben indult, az első alapkő letételére már 2003-ban sor került, amikor is a két gyerekkori barát, Antonio Vidili és Giampaolo Floris elkezdtek ismerkedni az online marketinggel, majd egyik marketinges munkájuk során a test- és arcápolás világával.

Az út hosszú volt, de az eredmény magáért beszél: érdemes volt végigjárniuk, hiszen Európa egyik piacvezető arcszérumát sikerült kifejleszteniük a sok más nagyszerű Florence termékek mellett, amelyek mostanra eljuthattak hozzánk is.

Cikkünkben bemutatunk néhány fontos pontot ebből hosszú történetből, és beszélünk arról is, mitől váltak oly különlegessé ezek a kozmetikumok!

Florence: megoldás egy súlyos problémára

A Florence termékek kifejlesztését egy gyakori probléma felismerése indította el.

Giampaolo a családtagjai által szembesült azzal a ténnyel, miszerint nincs az olaszországi piacon elérhető árú, valóban hatékony termék, mely az egyes bőrproblémákra megoldást nyújthatna.

Az olcsó termékek nem hozták a kívánt hatást, a hatékonyak – főleg a bio alapanyagból készült kozmetikumok – pedig az átlagember számára megfizethetetlenül drágák voltak, így nem volt olyan fegyver a hétköznapi nők kezében, amellyel egy minőségi arcápolási rutin kialakítható lett volna.

Mivel nem hagyta nyugodni Giampaolot ez a gondolat, Antonioval karöltve elhatározták, hogy létrehoznak egy olyan bio termékcsaládot, mely magas minősége és hatékonysága mellett elérhető áron lehet jelen a kozmetikumok piacán.

Mitől olyan különlegesek a Florence termékek?

A korábban említett alapelv mindvégig az alapítók szeme előtt lebegett a termékek fejlesztése és tesztelése során, aminek eredményeképp igazán egyedülállót sikerült alkotniuk!

A Florence termékek:

Mindezeken felül a hatóanyagok gondos összeválogatása során nem csak az eredetre került nagy hangsúly, hanem arra is, hogy egymást erősítő összetevők kerüljenek egy-egy termékbe, így kifejezetten hatékony, belátható időn belül változást hozó termékek kerülnek a Florence kínálatába.

Nem fogsz csalódni, ha a Florence termékeket választod!

Teljesen megértjük, hogyha van benned némi szkepticizmus az újdonságokkal kapcsolatban, de kérlek engedd meg, hogy helyettünk a Florence termékek értékelései beszéljenek!

A cég C-vitamin széruma már több mint 82.000 valós vásárlói értékelést kapott az Amazonon (átlag 4,6), és a legtöbbet eladott szérumnak számít a platform európai piacán. Hidd el, ennyi elégedett vásárló nem hazudhat!

A hazai vásárlók is szép számmal értékelték a Florence termékeket, melyeket itt tudsz elolvasni: https://florencebio.hu/velemenyek

A szépséged természetes megőrzése rendkívül fontos kérdés, így gondosan meg kell válogatnod, hogy milyen termékeket használsz a mindennapokban.

Egy biztos: a Florence-ben nem fogsz csalódni, hiszen már bizonyított!

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

60 reviews
87%
(52)
10%
(6)
2%
(1)
0%
(0)
2%
(1)
Pattanások, pigmentfoltok

Nagyon bevált a termék! A bőröm sokkal simább, és kevesebb a folt már 2 hét használat után. Csiganyál krémmel kombinálom.

Pigmentfolt halványító csomag

Florence BIO C-vitamin szérum 60 ml

Furcsa illat

Elégedett vagyok a szérummal, bár kicsit félve használom, mert amióta kibontottam, az állaga zavaros, az illata pedig olyan, mintha avas, romlott lenne, kimondottan kellemetlen illat. Nyoma sincs a könnyed citrusillatnak.

Kedves Viktória! A leírtak alapján arra gondolunk, hogy esetleg csomagolássérült lehetettet a kiküldött szérum, lehet nem zárt jól a kupak gyártás után. Hétfőn kiküldünk önnek egy vadiúj C-vitamin szérumot és átvétel után felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy minden rendben van-e az új üveggel.