Barion Pixel
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 1 munkanapon belül
Kézbesítés 1 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

Értékelési és Moderálási Szabályzat

A Florence® Biokozmetikumok webáruház üzemeltetője a Verexpert Kft. (4031 Debrecen, Szoboszlói út 50. 3.ép. 2/34. Adószám: 27125780-2-09, Tel.: +36 20 283 1511, E-mail: info@florencebio.hu) a webáruházban lehetővé teszi vásárlóinak a megvásárolt termék(ek), a szolgáltatás, a webáruház értékelését, amelyeket az értékelés megtörténtét követően elhelyez a webáruház kapcsolódó oldalain.

Az értékelés folyamata:

  1. A Florence® Biokozmetikumok webáruházban a vásárlást követően lehetőség van a megvásárolt termék(ek), a vásárlás folyamata, a webáruház értékelésére minden vásárló számára.
  2. A Florence® Biokozmetikumok webáruház a webáruházi sikeres vásárlás lezárását és a termék átvételét követően 14 nappal egy vásárlás értékelést kérő e-mail küld a vásárló e-mail címére, amiben lehetőség van az átvett termékeket, a vásárlást értékelni az e-mail beérkezését követő 30 napon belül. 30 napon túl a termék, a vásárlás értékelése már nem lehetséges. Az időközben cserélésre került, elállással visszaküldött termékek esetében sem lehetséges termék értékelést leadni.
  3. A vásárlás értékelésre felhívó e-mail-ben található mezők kitöltésével tudja megadni az értékelést az alábbiak szerint:, az egyes megvásárolt termékeket lehet 1-5 csillaggal számszerűleg értékelni, az értékelésnek címet tudnak adni, illetve az egyes termékekhez szöveges termék véleményt lehet írni, majd a kész értékelést elküldeni. Az értékelés sikeres beküldéséhez legalább egy terméket számszerűleg értékelni kell! A szöveges értékelésnél rövid szöveggel lehet a megvásárolt terméket értékelni, de itt van lehetőség a vásárlás folyamata, az igénybevett szolgáltatások, az ügyfélszolgálat és a webáruház értékelésére is.
  4. A beküldött értékelés az értékelést követően azonnal megjelenik a véleményezett termékeknél, de az adminisztrátorok a szöveges értékelések tartalmát szemlézik és esetenként moderálják, illetve inaktiválják. Moderálás esetén a szöveges értékelés részben vagy egészben kerül módosításra, kitakarásra, míg inaktiválás esetén mind a szöveges értékelés, mind a számszerű, csillagos értékelés inaktiválásra kerül. A számszerű, csillagos értékelés esetében az adminisztrátorok nem moderálnak, ezen értékelés az értékelés milyenségétől függetlenül megjelenik. Az adminisztrátorok a szöveges értékelésnél a feltöltött tartalmat vizsgálva az alábbi esetekben moderálják, vagy inaktiválják az értékelést:
  1. A beküldött értékelések minden esetben az értékelt termék mellett megtalálhatóak, ahol alapesetben látszik az értékelések száma és az értékelések számtani átlaga számokkal és csillag piktogramokkal megjelenítve.

További információkhoz az értékelés blokkra kattintva jut a felhasználó, ahol időrendi sorrendben tudja áttekinteni az összes értékelést, az egyes értékelések pontszámát, az értékelő keresztnevét, vásárlói státuszát, a szöveges értékelésben leírtakat és az értékelés dátumát.

  1. A sikeres értékelést követően a Florence® Biokozmetikumok webáruház az értékelésért köszönetképpen 10% kedvezménykupont küldd el emailben az értékelőnek, aki azt a következő vásárlás alkalmával beválthatja a webáruház pénztár oldalán.
  2. A sikeresen beküldött és megjelent értékelések későbbi törlését kezdeményezni csak e-mailben az értékeléshez használt e-mail címről küldött írásos kéréssel lehetséges. A webáruház adminisztrátorai a kérés vizsgálata után döntenek az értékelés inaktiválásáról.

 

2022.05.27.

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

89 reviews
87%
(77)
10%
(9)
2%
(2)
0%
(0)
1%
(1)

Tökéletesen tisztít és nem szárítja a bőrt.

Rosacea, pigment foltok

Szuper szérum!😁 Szeretném mindenkinek ajánlani akinek ilyen bőr problémája van, és sok krémet kipróbált eredménytelenül. Ez egy tényleg szuper szérum! C-vitamin szérum+Csiganyál arckrém! Örülök hogy rátaláltam!😁

szérum

A rosaceás állam sokkal szebb lett. A vérerek halványodtak, a csomók kicsit visszahúzódtak. A pirosság csökkent.

Imádom

Tinidzser kori pattanásra nagyon jó