Barion Pixel
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Ingyenes szállítás 13.000 Ft vásárlás felett
Kézbesítés 1 munkanapon belül
Kézbesítés 1 munkanapon belül
30 napos pénzvisszafizetési garancia
30 napos pénzvisszafizetési garancia

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Elállási jog a vásárlástól

1. A Vevő (amennyiben a https://florencebio.hu weboldalról rendelte meg a terméket) az egyedi adásvételi szerződéstől a termékcsomag kézhezvételétől számított 30 (harminc) naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. A vevői bankszámlaszámot is magában foglaló kitöltött elállási nyilatkozatot (innen tölthető le: Elállási nyilatkozat letöltése) egyszerű levélpostai küldeményként vagy csomagként, legkésőbb a határidő lejártának napján szükséges feladni az Eladó székhelyére: Verexpert Kft., 4031 Debrecen, Szoboszlói út 50. 3. irodaház 2. emelet 34. Az elállási jognyilatkozathoz csatolni kell a megvásárolt árucikket. A számlát nem szükséges csatolni, mivel annak másolata megvan az Eladónak. A szabályszerű, az előírt mellékletekkel együtt megküldött elállás az Eladó részére megvalósult kézbesítésével (a kézbesítési vélelem beálltával) az egyedi adásvételi szerződést felbontja, egyebekben viszont nem minősül joghatályos közlésnek.

2. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült szállítási költségeket. Vevő viseli továbbá az áru hibás csomagolásából eredő, a termék visszaküldése során felmerülő károkat.

3. Az Eladó a termék vételárát legkésőbb az elállás kézbesítésétől (a kézbesítési vélelem beálltától) számított 8 (nyolc) napon belül köteles visszautalni a Vevőnek az elállási nyilatkozatban feltüntetett bankszámlaszámra, de egyben követelheti az árucikk nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését is.

4. A Vevőt nem illeti meg a 8.1. pont szerinti elállás joga, amennyiben a megvásárolt termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. A Szerződő Felek kölcsönösen ilyen jellegűnek minősítik azt az árucikket, aminek az elállási jognyilatkozathoz mellékelt állaga, darabszáma, tömege, űrtartalma vagy más módon kifejezett nettó mennyisége az eredeti termék nettó minőségének, illetve mennyiségének 75 (hetvenöt) %-át nem éri el. Az árucikk akkor is visszaszolgáltatásra alkalmatlannak tekintendő, ha a termék állagának vagy csomagolásának megrongálódása miatt annak eredete nem azonosítható.

5. A Vevő érdekmúlásra hivatkozással az egyedi adásvételi szerződéstől nem jogosult elállni
• az átutalás késedelme, illetőleg alkalmatlan fizetési mód vagy eszköz részéről történt igénybevétele miatt;
• ha a termékrendelést a nemzeti vagy a vallási ünnep első napját megelőzően kevesebb, mint 4 (négy) munkanappal nyújtotta be, és kifejezetten az ünnep alkalmából szeretett volna hozzájutni az Eladó árucikkéhez.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot:

E-mail: info@florencebio.hu
Tel.: +36 20 283 1511

Fizetési lehetőségek
button title

reviews tab title

187 reviews
89%
(167)
8%
(15)
1%
(2)
1%
(2)
1%
(1)

Pigmentfolt halványító csomag

Maximálisan

Nagyon örülök, hogy kozmetikusok által megismerhettem a terméket! Már most tudom állandó vásárlója leszek ennek a nagyszerű terméknek!😊

Szuper termék

Az értágulatokat és a gyulladás jelentősen csökkentette.

Bio c-vitamin szèrum

Nagyon meg vagyok vele elègedve. Gyorsan felszívódik, kellemes az illata. A barna foltjaim nem sötètednek tovább